2024 Russia Conference Papers 2024 Russia Conference Lees de papers van de 2024 Russia Conference van het Baltic Defence College: The Paradox of Power. 
Unkraine's unnamed war Ukraine’s Unnamed War De auteurs Dominique Arel en Jesse Driscoll gebruiken in Ukraine's Unnamed War een bottom-up-benadering, die mede voortkomt uit de typering die zij geven aan het conflict tussen 2014 en begin 2022. 
Hennie Bouman 'We hebben niets eens prioriteit op het spoor' Brigade-generaal Henny Bouman, sous-chef Materiële Gereedheid, vertelt in een Samen Sterker podcast over de ontwikkeling van een logistiek ecosysteem dat klaar moet zijn voor een Artikel 5-situatie.
Samen Sterker Brigade-generaal De Wolf: krijgsmacht logistiek niet klaar voor conflict De NAVO staat voor een reëel scenario van grootschalige inzet aan de oostgrens. Maar is de alliantie voorbereid op die immense taak? Brigade-generaal Nicole de Wolf-Fabricius, expert in militaire logistiek, deelt haar inzichten in een Samen Sterker podcast. 
Oekraine Kan Rusland stand houden? In een artikel in het Belgisch Militair Tijdschrift gaan majoor stafbrevethouder Simon van Herreweghe en kapitein-commandant Tim de Zitter onder meer in op de gevolgen van het ontbreken van een Russisch luchtoverwicht in de Oekraïne-oorlog.
Foto US Air Force The War in Ukraine: Altering the norm of state sovereignty? The Ukraine war proves that Russia tries to make the norm of state sovereignty conditional on certain factors and much less universal.
Foto NAVO Oekraïne: en hoe nu verder? Onze strategische denkers moeten nu al stilstaan bij de fase na de beëindiging van de oorlog in Oekraïne.
Sergei Boeke Train the trainer: leren van de Oekraïners Op veel vlakken kunnen wij inmiddels meer van de Oekraïense krijgsmacht leren dan zij van ons.